Η τάση στο Instagram – TikTok που ξεφτιλίζει την φτώχεια

by billakos

Η νέα τάση που γίνεται viral ονομάζεται «BudgetingTok» και ξεκίνησε με αγαθές προθέσεις αλλά πλέον χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Ξέρεις τι είναι αυτό που ενδιαφέρει τη νέα γενιά; Έχεις αναρωτηθεί ποτέ ποιοι είναι οι προβληματισμοί τους, τι τους ευχαριστεί πραγματικά και πώς οραματίζονται το μέλλον τους; Αν όχι, τότε θα εκπλαγείς από τα αποτελέσματα και το κενό που υπάρχει ανάμεσα στις γενιές. Σε περίπτωση που ανήκεις στους millennials και θέλεις να γεφυρώσεις λίγο αυτό το κενό με την Gen Z, τότε το μοναδικό που έχεις να κάνεις είναι να τους παρακολουθήσεις. Και σε περίπτωση που θέλεις να κατανοήσεις πλήρως τον παλμό τους, τότε το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις είναι να ανοίξεις account στο Tik Tok. Τον «Κινέζικο Δράκο» των social media που έχει τη μεγαλύτερη δυναμική παγκοσμίως αναφορικά με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το Tik Tok έχει γίνει το νέο Instagram, σε μία εποχή που το Instagram αρχίζει και «Facebookίζει».

Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr

ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ