Η Huawei ήρθε σε συμφωνία με την TomTom για τη χρήση χαρτών και υπηρεσιών

by billakos

Το πρόβλημα της Huawei με την κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν έχει αποκατασταθεί ακόμα και η Κινεζική εταιρεία φαίνεται πως ήδη σχεδιάζει την επόμενη ημέρα. Όπως ανακοίνωσε η TomTom υπάρχει συμφωνία με την Huawei για χρήση χαρτών και υπηρεσιών της στα smartphone της Κινέζικης εταιρείας.

Προφανώς η Huawei με την παραπάνω συμφωνία προσπαθεί να βρει μια βιώσιμη λύση για αντικατάσταση της υπηρεσίας Google Maps, την οποία και δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει στα νέα της smartphone όσο διαρκεί το εμπάργκο της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Η TomTom είναι Ολλανδική εταιρεία και έτσι δεν υπάρχει θέμα εμπλοκής της στο εμπάργκο και έτσι πλέον η Huawei μπορεί να χρησιμοποιεί τους χάρτες της TomTom αλλά και τις υπηρεσίες της όπως πληροφορίες κίνησης στους δρόμους.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της TomTom η συμφωνία μεταξύ των δύο εταιρειών έχει κλείσει εδώ και αρκετό καιρό, αλλά μέχρι και τώρα δεν είχε δημοσιοποιηθεί.

ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ