Μια ανάσα από την ανακοίνωση του PlayStation 5, ανέβηκε επίσημη φόρμα εγγραφής για ενημέρωση

by billakos

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά στην ανακοίνωση του PlayStation 5 μιας και χρήστες του Reddit εντόπισαν στο επίσημο site του PlayStation την Βρετανική και Γερμανική έκδοση των σελίδων που αφορούν το PlayStation 5 και την εγγραφή χρηστών για την ενημέρωση τους.

Στη συγκεκριμένες σελίδες δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια πληροφορία για την ημερομηνία της ανακοίνωσης της 5ης γενιάς του PlayStation, παρόλα αυτά υπάρχει η πληροφορία για το πότε θα το δούμε στα ράφια των καταστημάτων. Εκεί αναφέρει ότι θα είναι διαθέσιμο την εορταστική περίοδο του 2020, οπότε μιλάμε για κάποια στιγμή το τελευταίο τρίμηνο του έτους.

Μπορείτε να δείτε την Αγγλική έκδοση της σελίδας εδώ και τη Γερμανική εδώ. UPDATE ενώ πριν λίγο ανέβηκε και η Ελληνική έκδοση της σελίδας που θα δείτε εδώ.

Οι πληροφορίες που υπάρχουν υπό μορφή φήμης το τελευταίο διάστημα είναι πάρα πολλές, δεν θα αναλωθούμε να τις αναπαράγουμε μιας και θέλουμε να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις που θα κάνει η Sony για το PlayStation 5.

Μείνετε συντονισμένοι.

ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ