Ο Εξολοθρευτής έρχεται στο Ghost Recon Breakpoint

by billakos


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020, 22:25

Ο Εξολοθρευτής έρχεται στο Ghost Recon Breakpoint

Ο Terminator του κινηματογραφικού σύμπαντος έρχεται στο Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint της Ubisoft με τη μορφή live event στις 29 Ιανουαρίου.

 

Το live event είναι στην ουσία μια νέα αποστολή που θα προστεθεί στο Breakpoint δωρεάν για όλους τους κατόχους του παιχνιδιού. Αντίστοιχα, όπως είχε μπει στο προηγούμενο παιχνίδι της σειράς, Wildlands, ο “Κυνηγός” (Predator), έτσι θα δούμε σε λίγες ημέρες στο Breakpoint τον Εξολοθρευτή.

 

Όπως φαίνεται από το trailer, υπάρχουν κινηματογραφικές σκηνές και ο εξολοθρευτής σε διάφορες μορφές του. Αύριο, 29 Ιανουαρίου, θα δούμε το πρώτο μέρος της αποστολής με το δεύτερο να έρχεται από την 1η Φεβρουαρίου, όπως φαίνεται στο trailer.

 

 

To συγκεκριμένο event κλείνει το Episode 1 του περιεχομένου που κυκλοφόρησε μετά το παιχνίδι και αναμένεται να δούμε περισσότερα μέσα στους επόμενους μήνες, με το “AI teammate” χαρακτηριστικό να προστίθεται και αυτό.


Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020, 22:29

ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ