Το κουρδιστήρι ρολογιών των 13.500 ευρώ

by billakos

Watch winders τα λένε και είναι συσκευές κουρδίσματος των αυτόματων ρολογιών, διατηρώντας τα πάντα σε άψογη κατάσταση.

Πλέον έχουν γίνει κι αυτά τόσο ακριβά και κομψά όσο και τα ίδια τα ρολόγια που φιλοξενούν, αποτελώντας αντικείμενα από μόνα τους.

Τα κουρδιστήρια διατηρούν τα ελατήρια του ρολογιού και τους δείκτες σε κίνηση χωρίς να πρέπει να το φοράς στο χέρι, μιμούμενα τη φυσική κίνηση του χεριού.

Αυτή τη φορά είναι η Pro Hunter, ο μεγάλος λάτρης της Rolex, που συνεργάζεται με τη γερμανική εταιρία χρηματοκιβωτίων Döttling για ένα κουρδιστήρι βγαλμένο από τον παράδεισο των συλλεκτών.

Τι καινούριο κομίζει; Πως εκεί που τα συμβατικά κουρδιστήρια περιστρέφουν το ρολόι σε έναν μόνο άξονα, το Gyrowinder Watch Winder μπορεί να το περιστρέψει ανά πάσα κατεύθυνση, ακόμα και σε πλήρη περιστροφή 360 μοιρών. Και όλες οι κινήσεις ρυθμίζονται με εξαιρετική ακρίβεια.

Ταυτοχρόνως, λειτουργεί και ως προθήκη για το πανάκριβο Rolex σου, ώστε να το μπορούν να το θαυμάζουν όλοι. Και είναι βέβαια limited edition.

Όλα αυτά έστειλαν την τιμή του στα 13.560 ευρώ…

ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ