Logitech G: Παρουσιάζει την Καινοτομία Ήχου στα Esports – Το Gaming Headset G PRO X2 LIGHTSPEED

by billakos

Το Gaming Headset PRO επόμενης γενιάς διαθέτει πρωτοποριακή τεχνολογία ήχου γραφενίου, δίνοντας στους παίκτες των Esports αλλά και στους Gamers το πλεονέκτημα για τη νίκη

Η Logitech G, μια μάρκα της Logitech και πρωτοπόρος στις τεχνολογίες και τον εξοπλισμό gaming, ανακοίνωσε τα απόλυτα ακουστικά με μικρόφωνο για Εsports, το νέο Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset. Σχεδιασμένο και δοκιμασμένο από κορυφαίους αθλητές Esports, το νέο headset PRO X 2 διαθέτει ολοκαίνουργιους, επαναστατικούς οδηγούς ήχου PRO-G GRAPHENE, προσφέροντας τον απόλυτο ήχο στα παιχνίδια και ένα must-have εργαλείο για τους πιο απαιτητικούς και ανταγωνιστικούς παίκτες.

«Η βασική φιλοσοφία της σειράς Logitech G PRO αφορά στη δημιουργία εξοπλισμού που ανταποκρίνεται στις απαιτητικές ανάγκες των επαγγελματιών των Esports και των απαιτητικών gamers», λέει ο Chris Pate, Principal Product Manager της σειράς Logitech G PRO. «Με το PRO X 2, πετύχαμε ένα μοναδικό επίπεδο απόδοσης επανασχεδιάζοντας τους οδηγούς PRO-G με τεχνολογία ήχου γραφενίου. Με τη χρήση του μοναδικού αυτού υλικού, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν οδηγό που είναι απίστευτα στιβαρός και ταυτόχρονα απίστευτα ελαφρύς. Το γεγονός αυτό προσφέρει ήχο υψηλής πιστότητας με εξαιρετικά χαμηλή αλλοίωση, δίνοντας στους επαγγελματίες παίκτες την απόδοση που χρειάζονται για να παίξουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους».

Στα Esports, η καθαρότητα του ήχου και των επικοινωνιών είναι κρίσιμοι παράγοντες που επηρεάζουν το τελικό αποτέλεσμα και φυσικά τη νίκη. Το να μπορείς να ακούς το παραμικρό ήχο αλλά και να επικοινωνείς με τους συμπαίκτες σου κάνει τη -μεγάλη- διαφορά. Ο νέος οδηγός ήχου PRO-G GRAPHENE έχει εξελιχθεί με έμφαση στη λεπτομέρεια και ενσωματώνει διάφραγμα γραφενίου 50 mm με βασικό χαρακτηριστικό την φυσική ανάρτηση, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο πλήρη εμβύθιση σε ηχητικά περιβάλλοντα παιχνιδιών όπως ποτέ ξανά. Παράλληλα, ο νέος οδηγός προσφέρει: βελτιώσεις στην ακρίβεια αναπαραγωγής ήχου αλλά και ακρίβεια χρόνου/σήματος όπως και μείωση της παραμόρφωσης, επιτρέποντας στους παίκτες να αναγνωρίζουν τα ηχητικά αντικείμενα ακόμα πιο καθαρά και να διακρίνουν πιο γρήγορα τη θέση τους όπως αυτά κινούνται στο παιχνίδι.

Εκτός από τον ολοκαίνουργιο οδηγό ήχου PRO-G GRAPHENE, το PRO X 2 διαθέτει σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με τα υπάρχοντα ασύρματα gaming headsets PRO X, όπως:

  • «Ισχυρές» Συνδέσεις – Αντιμετωπίστε οποιαδήποτε κατάσταση σε οποιοδήποτε μέρος με βελτιωμένες ασύρματες συνδέσεις Bluetooth και LIGHTSPEED αλλά και ενσύρματη (3,5 mm Aux). Η τεχνολογία LIGHTSPEED παρέχει ασύρματη σύνδεση επαγγελματικού επιπέδου με έως και 50 ώρες χρήσης με μία μόνο φόρτιση και σταθερή εμβέλεια έως 30 μέτρα.
  • Βραβευμένη PRO Σχεδίαση – Σχεδιασμένο για επαγγελματίες παίκτες και σε συνεργασία με αυτούς, το PRO X 2 διαθέτει ανθεκτικό αλλά ελαφρύ πλαίσιο από αλουμίνιο και χάλυβα και εξαιρετική άνεση με περιστρεφόμενη, ανθεκτική άρθρωση και αφαιρούμενα μαξιλαράκια αυτιών από δερματίνη και βελούδο.
  • Επικοινωνήστε με εμπιστοσύνη – το καρδιοειδές μικρόφωνο 6 χιλ. σε αποσπώμενο βραχίονα, με το προηγμένο λογισμικό Blue VO!CE «φιλτράρεται» μέσω του G HUB, για ξεκάθαρες και σταθερές επικοινωνίες.
  • DTS Headphone:X 2.0 Surround Sound – Ο ήχος κυκλικής ακριβείας σάς βοηθά να γνωρίζετε ακριβώς πού βρίσκονται οι αντίπαλοί σας πριν σας βρουν, με καθηλωτικές εμπειρίες στο ηχητικό περιβάλλον κάθε παιχνιδιού.

Η σειρά Logitech G PRO αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του μοναδικού προγράμματος «Design by Collaboration», το οποίο συγκεντρώνει πολλούς από τους κορυφαίους αθλητές και ομάδες Εsports απ’ όλο τον κόσμο για την ανάπτυξη νέου εξοπλισμού υψηλής απόδοσης για Esports που διευρύνει τα όρια της καινοτομίας και της απόδοσης και φυσικά για να τους δώσει -εν τέλει- το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

«Πάντα ένιωθα ότι η Logitech G εκτιμά τα σχόλια και τη γνώμη μου για την ανάπτυξη προϊόντων, γι’ αυτό και ο εξοπλισμός της είναι ο πιο δημοφιλής μεταξύ των κορυφαίων παικτών Esports. Κατά την ανάπτυξη του G Pro X 2 Gaming Headset, ευχαριστήθηκα τη βελτιωμένη άνεση και το εξαιρετικό μικρόφωνο. Στο παιχνίδι, ο νέος οδηγός γραφενίου που αλλάζει τα δεδομένα με έκανε να νιώσω ότι έχω σημαντικό πλεονέκτημα για να κερδίσω τους αντιπάλους μου», δήλωσε ο Oleksandr “s1mple” Kostyljev, παίκτης Counter-Strike της ομάδας Esports Natus Vincere.

Από την αρχή της διαδικασίας σχεδίασης, η Logitech G συνεργάζεται με επαγγελματίες των Esports για να λαμβάνει σχόλια, να υλοποιεί σημαντικές αποφάσεις και φυσικά να βελτιώνει τα χαρακτηριστικά και τη σχεδίαση των προϊόντων. Εφαρμόζοντας τις παρατηρήσεις τους σε νέα εργαλεία και λύσεις, η Logitech G έχει γίνει το defacto πρότυπο αλλά και ο ηγέτης στον εξοπλισμό gaming σε Εsports επαγγελματικού επιπέδου.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Το Wireless Gaming Headset PRO X 2 LIGHTSPEED είναι διαθέσιμο τώρα στο LogitechG.com και σε επιλεγμένες χώρες παγκοσμίως με προτεινόμενη λιανική τιμή €279. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα LogitechG.com/pro-x-2.

Πανελλήνιες εξετάσεις 2023

ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ